Zeehondensafari van Vlissingen naar Breskens (Westerschelde) De leukste rondvaart van Zeeland.

Een zeehondensafari is misschien wel de leukste rondvaart die er is. Lijkt het jou leuk om de Westerschelde te herontdekken, in contact te komen met de zeehonden en Zeeland eens vanaf het water te zien? Dan wordt de rondvaart keuze: zeehondensafari voor jou een beleving om niet te vergeten!

We varen met een comfortabele yacht met max. 12 mensen

Rondvaart Zeeland

Gegarandeerd zeehonden zien!

Er zijn zeehondensafari’s waar je niet of nauwelijks in contact komt met de zeehondjes. Op verre afstand met behulp van een verrekijker als je geluk hebt. Rondvaart Zeeland garandeert jou het zien van de zeehondjes en wel op een afstand die makkelijk met het blote oog te zien is.

De Zeehondensafari van Rondvaart Zeeland: Zeehondje komt super dichtbij de boot!

Zeehonden zijn beschermde diersoorten

Tijdens de zeehondensafari mogen en kunnen we niet te dichtbij de zandbank varen omdat het water erg ondiep is en omdat de zeehonden beschermde diersoorten zijn. We moeten er daarom voor zorgen dat ze niet verstoord worden van hun veilige plek. We komen alsnog dichtbij genoeg en de zeehondjes komen vaak heel dichtbij de boot!

Zeehonden op de zandbank in de Westerschelde

De zeehonden op de zandbanken bezichtigen (verrekijker inbegrepen)

Uiteraard hebben wij ook een verrekijker ter beschikking zodat je nog meer kunt zien van de lig plek van de zeehondjes, maar zelfs zonder verrekijker is het een plezier om de nieuwsgierige zeehonden te zien.

Mensen krijgen een verrekijker aan boord van de zeehondensafari in Zeeland.

Samen op het dek staan en contact maken met de zeehonden en robben.

Zeehondensafari Zeeland geeft je de mogelijkheid om op het voordek van de boot staan, waardoor je de zeehonden en robben goed kunt bekijken.

Een Zeehondensafari met vertrekpunt: de mooiste haven van Vlissingen

Michiel de Ruijter haven

Rondvaart Zeeland bied rondvaarten tussen Vlissingen en Breskens met als vertrekpunt: de Michiel de Ruyter Jachthaven in Vlissingen. De rondvaarten zijn mogelijk voor zowel individuen als voor besloten groepen tot maximaal 12 mensen.

Een zeehondensafari op de westerschelde duurt ongeveer 1,5 uur

Naast het zien van zeehondjes krijg je een hele mooie kijk op de kust en boulevards van Vlissingen. Dichterbij dan je waarschijnlijk ooit geweest bent vanaf een boot gezien.

Dé Zeehondensafari in Zeeland: €33,- p.p incl. gebruik verrekijker en consumptie naar keuze

Tijdens de zeehondensafari beantwoordt Daniël (de gids & kapitein: +31 613346079) al jouw vragen over de zeehondjes en dingen die je op de tocht tegenkomt. Daarbij is het mogelijk wat te drinken zoals een biertje, koffie, thee, water of frisdrank. Drankjes zijn inbegrepen in de prijs!