Bedrijfsuitje Zeeland: Een uniek teamuitje; met een yacht over de Westerschelde

Bedrijfsuitje Zeeland is een van de rondvaarten die we bij Rondvaart Zeeland aanbieden. Het is een unieke beleving voor teams tot 12 personen; een onvergetelijk teamuitje in Zeeland. Samen met je team vaar je over de Westerschelde richting de zeehondjes op de zandplaat ter hoogte van Breskens. Omdat de rondvaart op een unieke boot (een luxe jacht) wordt gedaan – anders dan andere rondvaarten – varen we extra dichtbij en beleef je een tijd om niet te vergeten. Een bedrijfsuitje voor jong en oud!

Teamuitje in zeeland organiseren? Verras je team met een andere kijk op het Zeeuwse landschap!

Bedrijfsuitje Zeeland is geen actief bedrijfsuitje. Je kunt op ontspannen wijze genieten van een luxe rondvaart met een hapje, drankje en goede muziek naar wens. Uiteraard is dit perfect te combineren met een andere actieve teambuilding activiteit. Zo kun je de dag mooi afsluiten om vervolgens te genieten van de horecagelegenheden die Vlissingen te bieden heeft. Word dit jullie leukste uitje van alle bedrijfsuitjes? We zijn benieuwd hoe jullie het ervaren!

Bedrijfsuitje Zeeland boeken? Een personeelsuitje voor verbinding

Het bedrijfsuitje boek je op deze manier. Je belt ons op of je vult het formulier in op onze website. Na de aanmelding nemen we contact met je op om de afspraak te bevestigen en mogelijk extra wensen door te nemen.

Bedrijfsuitje Zeeland organiseren? Geef je wensen door.

Tijdens de boottocht kun je consumpties naar wens kiezen. Vooraf wordt bepaald wat de wensen zijn en ook catering is mogelijk. Zo kun je de rondvaart genieten van een hapje en een drankje. Bij mooi weer is het topdek van de boot te betreden, waardoor je de rondvaart vanaf de bovenkant van de yacht kunt bekijken, wat het teamuitje nog leuker maakt!

Bedrijfsuitje voor grotere groepen: opsplitsen in verschillende teams.

Bij grotere groepen dan 12 delen we de groepen op in kleinere groepjes. De verschillende teams varen op verschillende tijden. Laat het ons weten voor een goede planning. We hebben te maken met het getij, dus niet altijd zijn de zandplaten zichtbaar! Een goede planning is daarom noodzakelijk voor een optimale beleving.

Start van het teamuitje

Het teamuitje start zodra iedereen op de afgesproken locatie is gearriveerd (Michiel de Ruyter haven) lopen we naar de boot en varen we haven uit. We steken de vaargeul van de Westerschelde over waar we vaak grote schepen van dichtbij kunnen zien. Bij goed geluk en mooi weer zien we soms ook bruinvissen boven water uitkomen. Een unieke beleving op zich!

Een bedrijfsuitje met zeehondjes van dichtbij!

Dit bedrijfsuitje met gezelligheid door het bijzijn van zeehondjes! Bij de meeste zeehondensafari rondvaarten zie je wel zeehondjes, maar kun je ze alleen goed zien met een verrekijker. Bij ons is het een unieke beleving omdat we dichtbij de zeehondjes kunnen komen. Er is voor iedereen ook een verrekijker te leen. Uiteraard varen we voorzichtig dichtbij, want we willen ze niet laten stressen! We leggen tijdelijk het anker uit zodat we niet afdrijven en leggen de motor stil. Het is genieten met hoeveel plezier ze ons vaak ontvangen. Ze zijn vaak speels en komen dichtbij de boot gezwommen. Ze nemen een kijkje en zwemmen weer verder.

Boek bedrijfsuitje Zeeland voor het meest unieke teamuitje in Zeeland!

Boek je bedrijfsuitje Zeeland