Boottocht Zeeland

Bent u op zoek naar een boottocht in Zeeland? Dan bevindt u zich op de juiste koers! Rondvaart Zeeland biedt boottochten vanaf een luxe jacht over de Westerschelde in Vlissingen. Tijdens de boottocht op het Zeeuwse water kunt u genieten van het mooie uitzicht, varen we dichtbij grote schepen en is het mogelijk zeehonden te bekijken van dichtbij.

De mooiste boottocht in Zeeland, niet te vergelijken met de grote rondvaart aanbieders, waar u met 30 anderen tegelijk op een boot zit. Bij rondvaart Zeeland ervaart u een maatwerk boottocht met comfort. U vaart met een luxe yacht vanuit de Michiel de Ruyter Yachthaven in Vlissingen.

De mooiste boottocht vanuit Vlissingen (Zeeland)

U Kunt zich via onze website aanmelden voor een gewenste boottocht. U kiest eenvouidg de gewenste datum en tijdstip voor een boottocht vanuit Vlissingen, Zeeland. Heeft u specifieke wensen, geef het aan ons door. Als u zich aanmeld nemen wij telefonisch contact met u op om de afspraak af te stemmen en te bevestigen.

Een boottocht langs Zeehondjes op de zandplaat in de Westerschelde

Naast het fijne vrije gevoel dat u ervaart aan boort van de Yacht, geniet u van uw consumptie en het uitzicht. U mag gebruik maken van de verrekijkers aan boort van de yacht. Zodra u langs de zandplaat vaart ziet u zeehondjes langs de yacht zwemmen en op de zandplaat liggen. Met de verrekijker kijkt u uw ogen uit. Soms komen de zeehondjes wel tot 2 meter dichtbij de boot! Dat maakt deze boottocht zo uniek.

Een boottocht met maximaal 12 mensen aan boort

De boottocht is uniek en aan boort mogen maximaal 12 deelnemers. Ideaal voor een familie uitje of bedrijfsuitje in Vlissingen!

Boottocht keuze

We bieden diverse boottochten in Zeeland aan. Op de rondvaarten pagina vindt u meer informatie over alle mogelijke boottochten in Zeeland.

Selecteer uw boottocht